tisdag 9 augusti 2011

DN - "in denial"

Vänsterextrema DN fortsätter vägra att kalla en spade för en spade.

De övervägande afrokaribiska våldsverkarna bakom upploppen i England, kallas således för "kriminella ungdomsgäng" av DN. Skulden läggs inte oväntat på svag polis och svaga politiker.

Indirekt innebär kritiken mot svaga politiker även kritik av det multikulturella samhället, men det var nog inte riktigt vad DN:s multikultivurmare Martin Liby Alonso ville förmedla med sin artikel.

Det förekommer även rapporter i utländska media om s k omvänd rasism, d v s att färgade utsätter vita för rasistiska övergrepp i samband med våldshandlingarna. Detta kommer naturligtvis aldrig att knystas om i svenska vänstermedia.

Sydsvenskan

Aftonbladet

GP

BBC sänder live

Mossebacke Monarki

Upploppen i England - DN vägrar skriva sanningen

Vänsterextrema DN och andra svenska media fortsätter oförtrutet att dölja sanningen för svenska folket, om vem som ligger bakom upploppen i England.

Efter att den "29-årige fyrbarnspappan" blivit dödad av polis - mannen i fråga var i själva verket en välkänd afrokaribisk gangster - har afrokaribiska ungdomsgäng gått bärsärk och förstört samt plundrat flera stadsdelar i flera engelska städer.

Hur svårt kan det vara att upplysa om detta?

Aftonbladet å sin sida har lyckats hitta en bild på en maskerad ungdom,  som kanske skulle kunna vara "vit", och en bild på en nedslagen butiksägare med indiskklingande namn och utseende. Då har vi - "tack vare" Aftonbladet - bilden klar för oss. Förövaren är vit och offret är invandrare.

BBC sänder live.

Mossebacke Monarki