onsdag 10 augusti 2011

GP berättar sanningen om det multikulturella samhällets misslyckande

GP låter en vanlig engelsk kvinna berätta sanningen om det multikulturella samhällets misslyckande och dess ansvar för de pågående upploppen i England.

De engelska politikerna säger "-Vi kommer inte att tolerera detta".

Kvinnan säger "- jo, det kommer ni fan visst att göra".

Vad kvinnan ger uttryck för återspeglar situationen i Sverige, där de återkommande upploppen i förorterna - som uteslutande invandrarungdomar står bakom - bortförklaras och där de sju multikultipartierna (M, C, FP, KD, S,V och MP) i Riksdagen tävlar om att göra så lite som möjligt för att ställa krav på invandrarna, eller vidta åtgärder för att stävja det oacceptabla beteendet.

Genom att lämna invandrarna vind för våg, finns det heller ingen möjlighet att få till stånd en verklig integration. Som man sår får man bekant skörda...

Mossebacke Monarki

DN - "in denial" (again)

Vänsterextrema DN fortsätter med sin vägran att kalla en spade för en spade.

Idag påstår DN - genom den egenhändigt utsedda "experten" Sarah Scuzzarello - att upploppen beror på sociala klyftor och inte på integrationspolitik.

Genom kommunisten Sarah avslutar DN med de fina orden: "– När man sänker skatterna för de allra rikaste och samtidigt tar bort bidrag till de fattigaste då förstår många att något gått väldigt snett."

I DN:s värld är det multikulturella samhället en religion som inte får ifrågasättas.

Beteendet påminner om extrema muslimer, som går i taket när islam ifrågasätts.

Det är som synes aldrig bra när extrema åsiktsyttringar tillåts göra sig gällande.

Mossebacke Monarki