fredag 5 augusti 2011

"Frihetens parti" Moderaterna fortsätter sin ökenvandring på ofrihetens väg

Justitieminister Beatrice Ask och "Frihetens parti" Moderaterna tar nya tag för att begränsa yttrandefriheten och kontrollera folkets tankar, göranden och låtanden. Beatrice Ask har en plan...

Nu ska extremister jagas på nätet. Enligt "planen" skall jakten ske urskillningslöst - d v s man ska inte enbart rikta in sig på misstänkta högerextremister, utan även autonoma vänstern och muslimska extremister ska jagas.

När Beatrice Ask ger exempel på hur jakten ska gå till, förstår dock alla vem det är som kommer att jagas. Fru Ask säger att Polisen t ex ska kunna jämföra människor med vapenlicens med dem som yttrar "våldsbejakande" åsikter på nätet. Eftersom vare sig muslimska extremister eller medlemmar i den autonoma vänstern är personer som innehar vapenlicens, är det således "högerextremister" som kommer att bli föremål för Polisens integritetskränkande klappjakt.

I PK-Sverige kallas inte våldsbejakande vänsterextremister för vänsterextremister, eftersom deras vänner i PK-media - de som är vänsterextrema men inte fullt lika våldsbenägna - då skulle känna sig illa till mods. De har därför fått ett eget namn - autonom vänster.

Mossebacke antar att Polisen kommer att få god hjälp av vänsterextrema Expo i sin jakt på "högerextremister", en organisation som Beatrice Ask - lika aningslöst som ansvarslöst - finansierar med våra skattemedel.

Ja, ni förstår säkert själva hur det kommer att gå. Några våldsbejakande vänsterextremister kommer Polisen inte att hitta. Det räcker bara att titta på behandlingen av vänsterextremisterna som rev Göteborg för ett 10-tal år sedan - de försvarades och hyllades närmast som hjältar av PK-gänget med råkommunisten Janne Josefsson i spetsen. Polisen hängdes ut som våldsbejakande fascister.

Att hitta våldsbejakande muslimer är lika uteslutet - då är man ju rasist. Fråga vänsterextrema Aftonbladets enväldige domare Jan Guillou, om nu någon skulle tvivla.

Av frihetens parti Moderaterna är det idag inte mycket kvar. Partiet liknar mer och mer en blek kopia av ett kontrollhungrigt kommunistparti i forna Sovjetunionen - tragiskt

Moderaterna är idag en sådan ynkedom, att man blir illamående bara av att se dem. Som vänsteretablissemangets duktiga idioter, har Moderaterna på några få år förstört mer än vad en vänsterregering skulle ha mäktat med under en hel generation.

Mossebacke Monarki

Expressens Ann-Charlotte Marteus är ett journalistiskt luder

I mångas ögon ser hon ut som en gatuprostituerad, hon för sig som en slampa och är ett journalistiskt luder. Hon är kort sagt en riktigt vidrig person.

Ann-Charlotte Marteus hatar SD ur djupet av sitt lilla ruttna hjärta. Sin arbetstid ägnar hon huvudsakligen till att hata SD och till förtalskampanjer mot SD. Dagens krönika är inget undantag. När man ser och läser Ann-Charlotte Marteus har man svårt att tro att hon haft en mamma.

Läs vad det äckliga krypet Ann-Charlotte Marteus har åstadkommit idag.

Mossebacke Monarki

Justitieminister Beatrice Ask (M) - en patetisk hycklerska

Beatrice Ask skriver i Expressen om behovet av att fler hatbrott klaras upp.

Beatrice kan ju börja med att städa upp i sitt eget parti. Islamisten Abdirisak Waberi är rikdsdagsman för Moderaterna. Waberi vill att Sverige skall bli ett muslimskt land och har vid flera tillfällen offentligt sagt sig vilja ha Sharialagar i Sverige. Sharialagar innebär bl a att homosexuella och andra med sexuellt avvikande läggning förföljs - hat med andra ord.

Fram tills Waberi blev invald i Riksdagen var han rektor för koranskolan Römosseskolan i Göteborg, där de muslimska eleverna i tidig ålder lär sig hata homosexuella. Han har även varit ordförande i Islamiska förbundet i Sverige som driver Stockholmsmoskén - kanske mest (ö)känd för att predika hat mot judar.

Eftersom Ask spelar i samma lag som Waberi saknar hon all trovärdighet när hon uttalar sig i frågor som rör ökad tolerans, kamp mot rasism och hatbrott. Istället framstår hon - liksom hennes parti Moderaterna - som en patetisk hycklerska och en moralisk ynkedom.

Mossebacke Monarki

DN - "Fjordman är Breiviks inspiratör"

Den numera småslaskiga vänsterblaskan SVD publicerade häromdagen en artikel av vänsterextremisten och bedrägeridömde Jesús Alcalá.  Jesús hävdade att massmördaren Breivik och SD båda hämtat sin inspiration från "högerextremistiska" counter jihad-rörelsen.

I svenska vänstermedia är som bekant högerextrem allt som befinner sig till höger om Moderaterna i det politiska spelfältet. Den journalistiska "kvalitén" på Jesús artikel var så undermålig, att ingen seriös tidning skulle ha publicerat den. SVD publicerade den.

Artikeln var en politisk nidskrift, varken mer eller mindre.

Mossebacke förstår om läsarna blir förvirrade, när de läser i svenska vänstermedia om vilka som är "medskyldiga" eller "inspiratörer" till terrordåden.

Idag är det vänsterextrema DN:s tur, som kör en artikel om Fjordman - en norsk bloggare som påstås vara Breiviks inspiratör.

Skulle det komma fram "säkra uppgifter", om att Breivik inhandlat flera av Lotta Engbergs skivor och dessutom besökt Lottas allsång på Liseberg (de båda har ju i så fall bevisligen varit tillsammans) samt det sedermera visar sig att Lotta röstar på SD - ja, då är ju saken klar. Då har Jesús, eller någon av hans vänsterextrema kumpaner - de är ju legio i det svenska offentliga rummet - stoff att skriva en ny "avslöjande" artikel om SD:s koppling till terrordåden i Norge.

Mossebacke Monarki

Babsan - en härlig svensk Primadonna!

Sveriges kanske största nu levande drama queen skapar rubriker på Pride.

Mossebacke Monarki

Aftonbladet tycker Tiger Woods är en horkarl!

När golfkollegor och de flesta andra välkomnar Tiger tillbaka till golfbanan, kör vänstertabloiden Aftonbladet sin egen variant på välkomnande. Aftonbladet - för övrigt ofta kallad Aftonhoran i folkmun p g a att tidningen saknar moral och säljer sig - framställer Tiger som en horkarl med en lyxeskort som caddie.

Visst blir man lite illamående av att se hur vänsterblaskan Aftonbladet "arbetar". Är det månne ett specialjobb för exfrun Elins mamma Barbro Holmberg - fram till 2006 migrationsminister för Socialdemokraterna och således högt uppsatt i S-hierarkin? Med sina nära band till Aftonbladet ligger det därför nära till hands att Barbro Holmberg förmått Aftonbladet att prostituera sig för Elins räkning.

En liten förtalskampanj mot Tiger ligger så att säga i partiets intresse och dessutom tycker nog de prostituerade medarbetarna på Aftonbladet, att det kan vara skönt med lite variation i de perversa journalistiska sexlekarna. Även läsarna måste ju till slut tröttna på Aftonbladets missionärsställning, d v s den ensidiga och närmast dagliga förtalskampanjen mot SD.

Aftonbladet och dess medarbetare gillar hur som helst att få sig ett ordentligt ligg dagligen - och dessutom att få rundligt betalt för sin smutsiga hantering.

Mossebacke Monarki