måndag 8 augusti 2011

Upploppen i England - det är "unga" enligt DN

Multikulturens dramatiska effekter visar sig nu i England, där huvudsakligen invandrargäng går bärsärk, plundrar butiker och sätter eld på byggnader.

Vänsterextrema DN kallar våldsverkarna för "unga" och fortsätter därmed att sopa sanningen och problemen med det multikulturella samhället under mattan.

GP             

England ligger några år före Sverige i tiden, men snart har vi en liknande häxbrygd i Sverige, där parallella samhällssystem gör upp med varandra på städernas gator.

I vart fall kan inte vänstermedia skylla SD för det som nu händer. Fast osvuret är nog ändå bäst...

BBC sänder live.


Mossebacke Monarki

NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det finns inga som helst islamiseringstendenser i Sverige

Sveriges Radio rapporterar om ökad efterfrågan på burkinis.

Av inslaget framgår att socialiststyrda Malmö stad - med den ökände Ilmar Reepalu i spetsen - tillsammans med ABF använder skattemedel för att sy upp burkinis åt muslimska kvinnor.

En kvinna från ABF jämför naivt det heltäckande klädesplagget burkini med de heltäckande badkläder som kvinnor använde i Sverige vid förra sekelskiftet. No big deal alltså.

ABF-kvinnan kunde även ha lagt till att svenska kvinnor saknade grundläggande rättigheter i det patriarkaliska samhället som rådde vid 1900-talets början och att de t. ex. saknade rösträtt. Då blir jämförelsen plötsligt mycket mer intressant, eftersom muslimska kvinnor fortfarande saknar grundläggande rättigheter i ett muslimskt samhälle under sharialagar.

Bruket av burkini är således något som borde bekämpas av alla goda demokratiska krafter. Istället uppmuntras och bekostas det könssegregerande och kvinnoförtryckande bruket av burkini med skattemedel av Malmö stad. Vidare försvaras, uppmuntras och normaliseras bruket av Sveriges Radio (som också finansieras av skattemedel). Sveriges Radio brännmärker istället kritikerna av bruket, som främlingsfientliga och som kommer med hot.

Var befinner sig rödstrumpefeministerna, kan man fråga sig? Har de tömt rödvinsförrådet på Systemet och lagts in på avvänjning en masse?  När man för en gångs skulle vill se dig, Gudrun, och höra dina svavelosande eder - talibanhannar hade passat utmärkt i detta sammanhang - lyser du med din frånvaro.

Mossebacke Monarki

Lisa Bjurwald - finns hon?

Mossebacke snappade häromdagen upp följande ur folkvimlet:

"- Lisa Bjurwald, är hon en människa av kött och blod eller finns hon bara i mina mardrömmar?"

Mossebacke Monarki

Aftonbladet - otäcka jämförelser i ny hatartikel mot SD

Aftonbladets senaste demokratiska övertramp är bisarr politisk humor för de luttrade - vämjeligt för de flesta andra.

Artikeln är på flera sätt extremt "fel". Den innebär inte bara förtal, den är inte bara undermålig jämte omoralisk som journalistisk produkt, den underblåser dessutom hat och verkar polariserande i samhället.

Aftonbladet kallar sin senaste journalistiska triumf för granskning av "människor och organisationer bakom Breiviks världsbild".

Någon granskning handlar det alltså inte om. Istället handlar det om att hata samt om att ta heder och ära av framträdande politiker och andra opinionsbildare, vilka är kritiska till det multikulturella samhället. De förtalade visas upp på bild i ett slags förbrytargalleri, där de flankeras av en ung kvinna som gör nazi-hälsning och massmördaren Breivik (se Aftonbladets startsida för galleriet).

Den enda "förbrytaren" som saknas på bilden är Jimmie Åkesson. Det behövs liksom inte. Det är liksom tanken med det dramaturgiska upplägget. Den kopplingen är det tänkt att läsarna skall göra själva, eftersom politikerna på bilden - Pia Kjaersgaard, Siv Jensen och Geer Wilders - är partiledare för tre partier, som är starkt kritiska till det multikulturella samhället.

För att även de mer tröga läsarna ska fatta galoppen, "hjälper" Aftonbladet läsarna med en redogörelse ur respektive persons syndaregister. Politikerna hängs ut som högerextremister och de två amerikanska opinionsbildarna kallas "ideologer" och "anti-muslimer". I själva verket är de senare - utanför svenska vänstermedias intellektuellt och moraliskt torrlagda ankdamm - respekterade debattörer som lyfter fram farorna med politisk islam. De är alltså inte motståndare till islam i sig själv, som Aftonbladet felaktigt vill göra gällande.

För de riktigt trögfattade samt för de hatälskande läsarna, har Aftonbladet lagt till en krydda. De har tagit in två (2!) vänsterextremister som "experter", från tanke- och åsiktskontrollorganet Expo, för att "förklara" för läsarna hur personerna på bilderna är kopplade till Brevik och varför de därför är onda.

Känslan av politisk tribunal smyger sig på. Personerna på bilderna framställs som ett nazigäng med ideologer och allt. Det är som en psykedelisk Nürnbergrättegång i det offentliga rummet.

Begreppet "guilt by association" får en ny och vidare innebörd genom Expos "experter". Det mest bisarra är dock att ingen av politikerna eller övriga opinionsbildarna haft kontakt med Breivik. Det hela handlar alltså om ren fabrikation. Det finns inget samband, det finns ingen koppling.

"Kopplingen" är i själva verket starkare mellan t ex statsminister Fredrik Reinfeld och Breivik, eftersom den förre omnämns i Breiviks manifest. Men han finns inte med. Vänsterextrema och utomparlamentariska Expo arbetar med lögnen som verktyg, för att förändra samhället i vänsterextrem riktning.

"Experterna" från Expo "förklarar" att högerextremismen har förändrats på senare tid och att det inte längre är utomparlamentariska högerextremister (nynazister), som utgör den stora faran, utan parlamentariska "högerextrema" partier (alltså Fremskrittspartiet, SD m fl).

Hur demokratiska partier, som direkt tar avstånd från våld, skulle kunna vara "farligare" än våldsbejakande nazister är inte helt lätt att förstå. Å andra sidan behöver inte Expos "experter" förklara denna paradox - man behöver bara säga det. Expos vänsterextrema Pol Pot-ideologer har tolkningsföreträde i det offentliga rummet - motståndarna ska mejas ned med alla medel.

Det världsfrånvända Centerpartiet - som förhoppningsvis gör sin sista runda som riksdagsparti den här mandatperioden - är ju som bekant i färd med att byta partiledare. DN publicerar idag ett sockersött porträtt av Annie Lööf, en av kandidaterna till partiledarposten. Annie säger att hennes viktigaste uppgift blir att se till att människor ska kunna "erhålla frihet och trygghet".

För Annie och Centerpartiet innebär frihet och trygghet, att inte opponera mot den rådande politiskt korrekta ordningen och att inte opponera mot utomparlamentariska Pol Pot-aktörer, vars huvuduppgift är att hålla massorna i schack. "Arbeit macht frei" i Annie Lööfs och Centerns värld.

Mossebacke Monarki