söndag 7 augusti 2011

Expressens Lars Lindström - en svensk Judas

Expressens Lars Lindström är en notorisk Sverige-hatare och förnekare av svensk kultur - fullt i klass med Mona Sahlin.

Lars blundar gärna för de illdåd som begås i islams namn, för könsapartheiden, för diskrimineringen och förtrycket av homosexuella etc.

Lars blundar gärna för att islamisters odemokratiska och delvis omänskliga åsikter delas av många svenska muslimer och predikas i många svenska moskéer och koranskolor. 

Lars blundar gärna för att muslimer är kraftigt överrepresenterade i brottsstatiken och särskilt då beträffande grova brott som mord eller våldtäkter. Däremot skriver Lars mer än gärna - och mycket - när det är fråga om svenska gärningsmän, vilka då får genomgå detaljerade psykologiska och politiska "analyser".

Lars försöker så gott det går att missionera för islam som fredens religion, men har haft svårt att vinna svenskarnas hjärtan. Verkligheten har liksom fungerat som ett naturligt motstånd mot Lars ambitioner.

Idag är dock Lars en lycklig man. I och med terrordåden har han nämligen fått en öppning, som inte funnits tidigare. Tack vare Anders Breivik har Lars lyckats hitta en nutida tempelriddare, som for till Oslo (Jerusalem) för att slakta oskyldiga människor (enda smolket för Lars var att offren inte är muslimer).

Lars tar sedan det "naturliga" steget och beskriver alla islam- och multikultikritiker som kristna extremister och våldsbenägna högerextremister. -"Halleluja!", skrek Lars av ren och oförfalskad glädje, när han fick höra nyheten om massmorden och insåg vilken chans han fått att sänka Sveriges kultur.

Samtidigt som Lars kollektivt skuldbelägger alla kristna i världen för vad en (1) påstådd kristen galning i Norge gjort sig skyldig till, vägrar Lars att ens antyda att islam har skuld i de tusentals terrordåd som muslimska "galningar" begår runt om i världen - inklusive Sverige.

Varför skriver inte Lars om islamistiska inspiratörer i Sverige. Varför jämförde inte Lars den muslimske självmordsbombaren i Stockholm med den medeltida muslimske slaktaren Saladin?

Är det av feghet som Lars inte vågar skriva om det islamistiska hotet? Är han rädd för att - som SvD:s per Gudmundson - bli mordhotad och sedan - som Per Gundmundson - tvingas till offentlig avbön, för att återigen kunna leva ett "fritt" liv i Sverige?

Det snabbt växande islamistiska Muslimska brödraskapet, vars grundidé är att skapa ett världsomspännande kalifat med sharialagar, har miljoner medlemmar och sympatisörer runt om i världen (däribland Sverige), god tillgång på kapital och är extremt väl organiserat.

I Lars värld utgör dock inte Muslimska brödraskapet eller andra extrema islamistorganisationer ett hot.  I Lars värld utgörs istället hotet mot demokratin och det öppna samhället av en ensam galen kristen (möjligen ateist) arisk norrman, utan organisation bakom sig, utan pengar och utan stöd eller sympatier från folket.

Inslaget nedan är hämtat från norsk TV och visar hur det verkliga hotet ser ut och varifrån det kommer.


Mossebacke Monarki

Jimmie Åkessons tal: GP vs DN

Igår rapporterade vi om vänsterextrema DN:s förljugna nidkommentar till Jimmie Åkessons tal i Sölvesborg.

Som jämförelse vill vi ge er GP:s artikel, som visserligen är mycket kortfattad, men som ändå korrekt återger delar av vad Åkesson sa och inte - som i DN:s fall - vad en vänstervriden reporter tyckte om talet.

I GP:s fall handlar det om korrekt nyhetsrapportering - om än sparsam och torrt återgiven.

I DN:s fall handlar det om ren och skär politisk smutskastning.

Mossebacke Monarki

Har inte Leif GW Persson ett jobb att sköta

En ny meningslös och sömndrucken krönika i Expressen får oss att ställa frågan om karn inte har något jobb.

Nattsuddar kriminologteddybjörnen och sover sen hela dagarna?

Är det ingen som klarar av att ställa krav på honom?


Mossebacke Monarki

DN gillar inte demokrati

Vänsterextrema DN gillar tydligen inte demokrati och har därför tagit bort Mossebacke Monarkis gårdagslänk från blogglistan över vilka som bloggat om Peter dumstruts krönika.

Tragiskt.

Mossebacke Monarki

Tokvänstern på DN slår nytt bottenrekord

DN:s Peter Wolodarski är ett bra exempel på att man tydligen får säga vilka tokigheter som helst i det offentliga rummet - så länge man är vänster vill säga. Iklädd sedvanlig DN-ledarredaktionmundering - d v s dumstrut på - kläcker sålunda Peter dumstrut ur sig nya tokigheter i sin senaste krönika.

Enligt Peter dumstrut är det "tokhögerns" fel att S&P har sänkt USA:s kreditbetyg. Med "tokhöger" menar Peter dumstrut det Republikanska partiet, eller i vart fall delar därav.

"Återigen är det brist på politiskt ledarskap som förvärrar problemen", skriver Peter dumstrut. Peter dumstrut tycks därvid ha förbisett det faktum, att det faktiskt är demokraten Barack Obama som är USA:s president. I vart fall innebär Peter dumstruts "genomtänkta" analys att Obama inte har något ansvar, oaktat Obama är president och därmed är ytterst ansvarig för det politiska ledarskapet.

Sanningen är således den motsatta till vad Peter dumstrut försöker slå i oss. Istället för att ta ansvar för landet - och för världsekonomin - har demokraterna och Obama spelat ett högt spel i budgetförhandlingarna, med nästa års presidentval som insats.

Istället för att lägga fram ansvarsfulla förslag, har Obama och demokraterna lagt fram kortsiktiga opportunistiska förslag, som hade inneburit oöverskådliga skadeverkningar på sikt. Obama hade hoppats att republikanerna skulle falla till föga under hotet om betalningsinställelse. Republikanerna gav dock inte vika och därmed fick Obama och demokraterna stå där med rumpan bar och skämmas.

Republikanerna är det parti som traditionellt stått för återhållsamhet och ansvar beträffande budget- och finanspolitiken, medan demokraterna haft spenderbyxorna på. Det är också därför som det amerikanska folket oftast har velat se en republikan i Vita huset - det har helt enkelt känts tryggast så.

Den verklighetsförvrängning och historieförfalskning som Peter dumstrut ägnar sig åt, är sannolikt något som endast kan inträffa i ett land som Sverige, med ett extremt massmedialt åsiktsklimat. Peter dumstruts populistiskt vänsterextrema åsikter är samtidigt något som garanterar honom klippkort till SVT:s TV-soffa, där den duktige idioten Peter dumstrut återkommande fullgör sin uppgift med bravur - vilken består i att bekräfta de vänsterextrema SVT-journalisternas åsikter.

Mossebacke Monarki