lördag 6 augusti 2011

Vänsterextrema DN angriper Jimmie Åkesson (SD)

Jimmie Åkesson höll idag sitt traditionella sommartal i Sölvesborg. Talet kännetecknades av återhållsamhet, en innerlig respekt för de döda i Norge och en djup besvikelse på svenska vänstermedia.

Istället för att välkomna Åkessons ansvarsfulla tongångar, kallar vänsterextrema DN Åkessons tal för ett försvarstal. Vidare anför DN att försvarstalet ska ses i ljuset av "den debatt som kopplar ihop SD med Norgedåden och som förstås är i högsta grad besvärande för SD".

DN:s påstående är "lustigt" av två skäl. För det första måste man vara obotligt dum eller ljuga medvetet, om man kallar talet ett försvarstal. För det andra så är det vänstermedia i Sverige - däribland alltså DN själv - som skapat en pseudo-koppling mellan Breivik och SD, vilken i sin tur skapat pseudo-debatten. I denna debatt har - som vanligt är man böjd att tillägga - vänstermedia pratat sinsemellan om SD, men inte klarat av - eller vågat - ta debatten med SD.

I bästa fall kan DN:s "kommentar" till Åkessons tal ses som ett misslyckat försök till bisarr politisk humor.

Mossebacke Monarki

GP skitar ner sig själv!

Vänstermedias lika oförsonliga som odemokratiska förföljelse av SD tar sig alltmer groteska former.

GP skriver idag om en fullständig icke-nyhet, där en taxichaufför - sannolikt på pin kiv - polisanmält en SD-rikdagsman för en obetald taxiresa. 95 kronor handlar det om!

Men vad gör man inte för "den goda sakens skull". GP gör därför en stor affär av de 95 kronorna och passar i artikeln även på att fastslå SD-riksdagsmannens skuld samt misstänkliggöra SD som parti.

GP hämtade förresten sin artikel från ett inslag i Sveriges radio P4 Sjuhärad, vars vänsterextrema redaktion är notoriska SD-hatare.

Även SD-hataren Expressen hakar på.

Är det någon som inbillar sig att polisanmälan kommer att leda någon vart? Nej! Men det var ju liksom inte syftet med denna lilla smutskastningskampanj.

Mossebacke Monarki

DN gläds åt att terroristen är en etnisk norrman

Vänsterextrema DN fortsätter att visa sin smutsiga nuna i debatten kring terrorattentatet i Norge och gör dessutom reklam för politisk islam.

DN ger i artikeln uttryck för både glädje och tacksamhet över att det inte var en muslim som utförde terrorattentatet i Norge. Tankekontrollorganet DN talar genom en marockansk muslimsk hijab-bärande kvinna.

Den muslimska kvinnan är så glad över att det inte var en "de egna" och DN är med på noterna. Det är riktigt gulligt hemma hos den muslimska kvinnan, när DN gör hemma-hos-reportage. "Hon serverar te och får norrmännen att le". Visst är det sött.

DN passar även på att slå ett slag för det könssegregerande religiöst påbjudna kravet att kvinnan är skyldig att täcka sitt hår (en kvinna som inte täcker sitt hår är inte en riktig muslim, inte anständig), genom att visa upp den muslimska kvinnan i full hijab-mundering. Ett föredöme således för alla unga muslimska kvinnor i Sverige och Norge! Det är nästan så att man funderar på att konvertera till islam, efter att ha läst DN:s artikel...

Inslaget nedan är hämtat från Holland, där två marockanska landsmän till DN:s normsättande muslimska kvinna visar vad de tycker om "oanständiga" västerländska kvinnor (ca 3 minuter in i inslaget).

Man kan fråga sig hur denna hatfyllda attityd går ihop med den kärleksfulla som DN förmedlar. Vem ljuger? Är det DN?





Killen med hatt vänder sig till kameramannen (han ignorerar medvetet kvinnan som intervjuar): ”Vilken nyhetsstation är det här, min herre?
Den kvinnliga reportern säger då till hattkillen: ”Jag är en kvinna, min herre”
Hattkillen säger då: ”Ja, det ser jag, alla glor på ditt arsle, alla kan se ditt arsle”
Den kvinnliga reportern: ”Åh, verkligen”
Hattkillen: ”Går du alltid runt så här?”
Den kvinnliga reportern: ”Javisst?”
Hattkillen: ”Du är verkligen en slampa, vet du det?”
Den kvinnliga reportern: ”Åh, verkligen?”
Hattkillen: ”Jobbar du på POW? Den nyhetsstationen suger fett, vet du det?”
Den kvinnliga reportern: ”Nej, men berätta för mig”
Hattkillen: ”Alltid löjliga kommentarer om islam och marrockaner” ”och titta på dig, du går runt här som en hora”
Killen i blå skjorta: ”Det är demokrati, du är demokrat, eller hur? Visa arslet, visa tuttarna...”
Den kvinnliga reportern: ”Du frågar inte vad jag är för person, du bara antar”
Killen i blå skjorta: ”Klart att du är hora, det räcker ju bara att titta på dig för att se vad du är för något”
Den kvinnliga reportern: ”Jag är vad för något?”
Killen i blå skjorta: ”Vilken idiot, du är verkligen en idiot, vet du det?”
Därefter går killen i blå skjorta fram till kameran och samtidigt som han pekar på den kvinnliga reportern säger han: "Det här är verkligen en mongolid cancertumör och det kan du lägga ut på nätet, ok?”
Den kvinnliga reportern: Det ska jag göra, hej då!”
Hattkillen: ”Hej då, slampa!”
Killen i blå skjorta: ”Se till att täcka arslet”
Hattkillen: ”Hej då, slampa!”
Den kvinnliga reportern: ”Hej då”
Killen i blå skjorta: ”Cancerhora!”


Mossebacke Monarki

DN vill starta krig mot yttrandefriheten

Vänsterextrema DN slår idag ett slag för att ytterligare begränsa yttrandefriheten.

Det handlar om läsarnas kommentarer till tidningarnas ofta extremt vänstervinklade artiklar. DN brännmärker kommentarerna som "näthatet", varmed avses de kommentarer som är kritiska till de förljugna artiklarna, och hat är ju som bekant legitimt att bekämpa.

Känner ni igen propagandaretoriken från (andra) totalitära stater?

Det hat som DN och andra vänsterextema massmediala aktörer sprider mot oliktänkande, utgör i DN:s värld inte hat - det kallas upplysning.

Talande nog använder DN i sammanhanget de facto ordet "kamp" mot läsarnas rätt att komma till tals i debatten - DN:s kamp mot demokratin och dess grundläggande värden således.

Sveriges mest inflytelserika tankekontrolltidning forsätter därmed sin "kamp" för att undertrycka det fria ordet, vilket tydligen skall vara förbehållet kulturmarxisterna.

Mossebacke Monarki

DN - Det är bögarnas (Republikanernas) fel

Ifall ni undrar, så är det Republikanernas fel att USA:s kreditbetyg sänkts.

Den demokratiske presidenten Barack Obama har således ingen skuld -  i vart fall inte i DN:s snedvridna värld.

Mossebacke Monarki

Framtidens Sverige - ett socialistislamistiskt kalifat?

Om islam vore en okomplicerad och helt igenom fredlig religion, så hade världen varit en betydligt enklare plats att leva i - för oss alla.

Tyvärr befläckas islam av islamister, för vilka islam är politik och som inte skiljer på religion och stat, och en djupt rotad antisemitism. Många fredliga troende muslimer samt sekulära muslimer får därvid  orättvist bära hundhuvudet, för vad politisk islam och den utbredda antisemitismen ställer till med.

Mot denna bakgrund är det kanske inte så kontigt att judar fördrivs från Malmö med den sittande vänsterregimens goda minne, eller att även svenska moskéer ofta är skådeplatser för svavelosande antisemitiska utfall.

Nedan inslag förklarar saken närmare och ytterligare kommentarer är sannolikt överflödiga.






Mossebacke Monarki