tisdag 16 augusti 2011

Islamisten och moderate riksdagsmannen Abdirisak Waberis koranskola i blåsväder

I går natt brann det bilar i Göteborgsförorten Gårdsten. Möjligen hämtar de mordbrännande invandrarungdomarna andlig näring från koranskolan Römosseskolan, som också är belägen i Gårdsten.

Römosseskolan, som tidigare drevs av islamisten Abdirisak Waberi, får nu hård kritik av Skolinspektionen för upprepade grova kränkningar av skolans elever.

Moderaterna är verkligen en skamfläck i dagens politiska Sverige, efter att ha släppt in denne stenåldersman i demokratins finrum Riksdagen. Trots att Waberi helt saknar politiska meriter, sattes han upp på valbar plats och skälet stavas naturligtvis röster. Waberi är somalier och denna befolkningsgrupp utgör i dag en betydande och växande numerär.

Eftersom somalierna tenderar att rösta kollektivt, i enlighet med vad en klanledare eller religiös ledare bestämt, har Moderaterna så att säga pimpat demokratin, när de skänkte bort en riksdsdagsplats till islamisten Waberi i utbyte mot Somaliakollektivets röster.

Bra jobbat på kort sikt, när man kapar de demokratiska spelreglerna för egen vinning på det här sättet. Men vad händer i det långa loppet? Det kommer en dag i morgon också. Fredrik Reinfeldts stjärna kommer inte att lysa för evigt. Vad händer med Moderaterna när Fredrik slocknar? Då blir det inte många väljare kvar hos ett ideologiskt innehållslöst och moraliskt degenererat parti.

Vem tar hand om Somaliakollektivets röster när Moderat-bluffen spricker? Kanske bildar Waberi och hans islamistvänner inom Islamiska förbundet och andra obskyra muslimska grupperingar ett eget parti...

Mossebacke Monarki