fredag 19 augusti 2011

Sverige är en narkoman

GP skriver idag om det officiella Sveriges acceptans och bejakande av extremvänsterns våldsförhärligande ”kulturyttringar” och deras betydelse för invandrarupploppen i Sverige.

GP reagerar – det finns således någon gnutta anständighet och liv kvar i vänstermedia – på att en våldsförhärligande vänsteranarkist med invandrarbakgrund, som gillar att skjuta poliser, tillåts framträda på Göteborgs ”kulturkalas”.

Ett samhälle som glorifierar våld och som dessutom legitimerar våld mot det demokratiska samhället och dess företrädare, är ett samhälle som slagit in på självdestruktionens väg.

Det officiella Sverige är idag så förblindat av att leva i förnekelse att man i princip slutat reagera på extremvänsterns och politisk islams härjningar. Företrädare för dessa odemokratiska våldsförespråkande grupper sätts på piedestal, som en norm och ett rättesnöre och bereds generöst utrymme att delta i det offentliga livet.

Det har blivit ett knark. Det multikulturella samhället behöver hela tiden plåga och våldta sig självt för att få bekräftelse. På samma sätt som en narkoman till slut dör av sitt missbruk, kommer ett sådant knarkande multikulturellt samhälle att dö till slut.

Andra krafter kommer att ta vid - krafter som alltså med glädje skjuter poliser, homosexuella och andra individer som på ett eller annat sätt inte passar in i en totalitär ideologi.

Mossebacke Monarki

DN vill inte straffa upploppsmakarna med invandrarbakgrund

Vänsterextrema DN förnekar sig inte.

Nu ondgör man sig över den brittiska högerregeringens hårda tag mot de samhällsomstörtande upploppsmakarna - i huvudsak personer med invandrarbakrund - som lamslog London och andra storstäder under flera dagar.

Istället för att visa förståelse för att ett demokatiskt samhället måste försvara sig, menar alltså DN att vi ska förlåta och glömma. DN förespråkar därmed fulllföljd av den linje som ledde fram till katastrofen, ett klemande och oförmåga att ställa krav på invandrares integration i det brittiska samhället. Patetiskt och oansvarigt av DN - i vanlig ordning är man tyvärr böjd att tillägga.

Britternas hittillsvarande slapphänta integrationspolitik är för övrigt samma låt gå och inget göra-linje, som präglar den svenska integrationspolitiken med känt resultat som följd. Sverige genomlider sedan några år ett lågintensivt - stadigt eskalerande - krig mellan invandrarungdomar och samhället. Skadegörelse, bränder och våldsbrott har blivit legio. Politikerna sitter med armarna i kors och tittar åt ett annat håll - att erkänna att det multikulturella samhället misslyckats vore en dödssynd.

När EU-kommissionären Cecilia Malmström intervjuades av BBC häromdagen, förklarade hon att hon inte ens vet vad ett multikulturellt samhälle betyder. Tragiskt.




Mossebacke Monarki