fredag 19 augusti 2011

Sverige är en narkoman

GP skriver idag om det officiella Sveriges acceptans och bejakande av extremvänsterns våldsförhärligande ”kulturyttringar” och deras betydelse för invandrarupploppen i Sverige.

GP reagerar – det finns således någon gnutta anständighet och liv kvar i vänstermedia – på att en våldsförhärligande vänsteranarkist med invandrarbakgrund, som gillar att skjuta poliser, tillåts framträda på Göteborgs ”kulturkalas”.

Ett samhälle som glorifierar våld och som dessutom legitimerar våld mot det demokratiska samhället och dess företrädare, är ett samhälle som slagit in på självdestruktionens väg.

Det officiella Sverige är idag så förblindat av att leva i förnekelse att man i princip slutat reagera på extremvänsterns och politisk islams härjningar. Företrädare för dessa odemokratiska våldsförespråkande grupper sätts på piedestal, som en norm och ett rättesnöre och bereds generöst utrymme att delta i det offentliga livet.

Det har blivit ett knark. Det multikulturella samhället behöver hela tiden plåga och våldta sig självt för att få bekräftelse. På samma sätt som en narkoman till slut dör av sitt missbruk, kommer ett sådant knarkande multikulturellt samhälle att dö till slut.

Andra krafter kommer att ta vid - krafter som alltså med glädje skjuter poliser, homosexuella och andra individer som på ett eller annat sätt inte passar in i en totalitär ideologi.

Mossebacke Monarki

3 kommentarer:

  1. Fuck polisen, moderaterna, och fascismen...

    SvaraRadera
  2. GP, vänstermedia? Tillåt mig att hånskratta.

    SvaraRadera
  3. Till 01.47
    Allt är en fråga om perspektiv och utgångspunkt.

    Är man själv vänsterextrem, uppfattar man sannolikt GP som höger...

    SvaraRadera