lördag 20 augusti 2011

Vänsterextrema DN slår ännu ett slag mot demokratin och SD

DN:s senaste alster är i så total avsaknad av intellektuell hederliget och journalistisk integritet, att vidare kommentarer är överflödiga.

Mossebacke noterar för övrigt att DN nu tagit bort blogglänkarna till sin artikel, varför DN i sedvanlig "demokratisk" ordning fråntar allmänheten möjligheten till genmäle och kommentar till deras politiskt vinklade och grundlösa artikel. Lögnen ska få stå oemotsagd.

DN ägnar sig även åt censur på andra sätt, bl a genom att ta bort enskilda blogglänkar som inte faller tidningen på läppen. Men i det här fallet valde alltså DN att ta bort alla.

"DN tystar demokratins röst" - skulle man kunna säga.

Demokratin är död! Leve demokratin!

Mossebacke Monarki

2 kommentarer:

  1. Vänsterextrema DN? Intellektuell hederlighet är ju knappast någonting du själv verkar bry dig om.
    DN hymlar knappast med att de tar ställning för lägre skatt, mindre bidrag, mindre statligt ägande och en rad andra principfrågor som placerar dem solklart på den högra halvan av den politiska spelplanen.

    Varför SD å sin sida ibland kallas högerextrema förstår jag inte heller. Gammal vana kanske? SD är nationalister. (Ett irrationellt tankemönster av samma slag som att vara starkt religiös) Det har knappast någonting med höger och vänster att göra. Plockar man dessutom bort deras främsta fråga - den som berör invandringen - återstår ett parti långt till vänster om Moderaterna.

    SvaraRadera
  2. 13:35
    Fullföljd av ditt "logiska" resonemang, skulle innebära att SD egentligen är ett vänsterextremt parti - men det var kanske inte meningen...

    I din och vänsterns förvirrade begreppsvärld är alla motståndare till det multikulturella samhället högerextremister. Punkt.

    Länder som t ex Ryssland och Frankrike - motståndare till det multikulturella samhället -är likaledes högerextrema. Punkt.

    Att DN intar tokliberala hållningar i vissa frågor utgör för övrigt inte hinder för att de intar vänsterextrema och rent odemokratiska i andra. Kanske något för att dig att tänka på...

    Med vänlig hälsning

    SvaraRadera