torsdag 4 augusti 2011

Heja Ardavan Khoshnood (KDU)!

En sensommarförälskelse är på väg att hastigt blomma upp, efter att Mossebacke läst Ardavan Khoshnoods blogginlägg om den misslyckade integrationspolitiken.

En ursnygg, vältalig ung kille med invandrarbakgrund - kan det bli mycket bättre? Ja, det kan det. Ardavan redovisar en mängd allvarliga avarter med det mångkulturella samhället och läxar därvid upp den vänsterextrema PK-eliten, d v s bovarna bakom multikultifiaskot!

Kanske blir det KD i nästa val!

Mossebacke Monarki

Vänstermedia orkar inte längre hålla uppe Obamas gloria

President Barack Obamas presidentperiod har kantats av en lång rad misslyckanden.

Efter presidentvalet 2008 hyllades Obama av svenska vänstermedia som den nya Messias och in i det längsta har vänstermedia försökt "hålla ut" och undvika att kritisera Obama. När kritik har framförts, har den varit varsamt inlindad i fraser som "Obama kom inte till ett dukat bord", "Obama behöver mer tid", eller "Obama fick ta över Republikanernas soppa"

Ingenting har dock blivit som det var tänkt. Någon "ny världsordning" har vi inte sett röken av och på Guantanamo är det fortfarande business as usual. Har ni förresten märkt så bedövande tyst det är om Guantanamo i vänstermedia? Det var minsann annat ljud i skällan när George W Bush var president - ett legitimt hatobjekt för vänstermedia, eftersom han är både vit och Republikan.

Nu har dock tiden kommit för en försiktig omvärdering, vilket bl a dagens krönika av Wolfgang Hansson i vänsterextrema Aftonbladet visar. En bild säger mer än tusen ord, heter det ju, och vi ber läsarna att särskilt notera den bild på Obama, som Aftonbladet valt till krönikan (kan ses på hemsidans startsida - länken ovan går direkt till krönikan). Bilden skiljer sig markant från de glada och leende bilder, som vänstermedia vanligtvis visar läsarna. Den här bilden visar en sammanbiten och butter president - en förlorare.

Mossebacke tycker det är synd att Obama misslyckats med att leverera. Obama är smart, välutbildad och välartikulerad. Obama är dessutom svart och kan därigenom tjäna som ett föredöme för andra minoriteter samt bidra till ett bättre samhälle där etnicitet saknar betydelse för människovärdet.

Obama har dock som sagt tvivelsutan misslyckats i sitt jobb som president. Hans svåraste misslyckande rör ekonomin, vilket betyder mest för den genomsnittlige amerikanen. Eftersom Obama så kapitalt har misslyckats med att vända den dåliga ekonomin, kommer han nästan med garanti inte att bli återvald i nästas års presidentval. Det kommer således att bli en Republikansk president i Vita huset efter valet nästa år och det blir intressant att se vem som blir partiets kandiat.

Mossebacke Monarki

Aftonbladet kopplar ihop islamister och "Högern" - bisarr humor?

Kulturmarxisternas iver att misstänkliggöra "Högern" och koppla samman "Högern" med terrordåden i Norge tar sig allt bisarrare uttryck.

Frågan är dock om inte dagens bidrag i vänsterextrema Aftonbladet tar priset, där en totalt begreppsförvirrad Athena Farrokhzad försöker koppla samman islamister med högerextremister och påstår att det pågår ett krig dememellan om kvinnan.

"Islamister och högerextrema må ha olika uppfattningar om vem som är nationens fiende, men en sak förenar dem: slaget står om kvinnokroppen", skriver fröken Athena.

Om man inte visste bättre skulle man kunna tro att fröken Athenas artikel är ett utslag av bisarr humor, men hon tycks tragiskt nog på fullt allvar mena varje tankevurpa och bisarr konspirationsteori.

Samtidigt rör sig fröken Athena - genom att drista sig till att beröra islamismen i samma kontext som kvinnoförtryck - i ett riskfyllt område för vänsteretablissemanget. Att påstå att Islam diskriminerar kvinnor p g a kön är nämligen att svära i kyrkan för vänstermedia och vänstergrupper i gemen.

Fröken Athena "undanröjer" dock alla tvivel rörarande var hennes sanna lojalitet ligger, genom att som avslutning spela ut alibikortet: "Behovet av en antirasistisk feminism blir allt tydligare när 2083 närmar sig med stormsteg".

Något behov av en antiislamistisk feminism ser således inte fröken Athena.

Mossebacke Monarki

SVD följer upp gårdagens hatartikel mot SD

Efter SVD:s Per Gudmundsons offentliga avbön i SVT:s TV-soffa, har tidningen hastigt radikaliserats och kan idag betecknas som en vänsterblaska bland många andra, helt utan moralisk stadga eller journalistisk integritet. Vem hade - för 10 år sedan - trott att denna borgerliga tidningsbastion skulle hamna på den ideologiska och moraliska soptippen? Förmodligen ingen.

SVD följer idag upp gårdagens hatartikel om SD - där SVD använde den bedrägeridömde Jesús Alcalá som instrument - med en artikel signerad den diffuse Toby Archer, "forskare och frilansskribent" heter det i SVD:s presentation.

SVD har sannolikt hittat Archers artikel på nätet och lagt ner möda på att översätta hans konspirationsteorier och hembakade slutsatser till svenska. Kvalitén är därvid så dålig att SVD borde skämmas för att publicera sådan ren och skär smörja.

Naturligtvis hyllar Archer multikulturalismen, som han menar är "en del av den progressiva politik som gjort Europa till vad det är i dag".

Denna logiska tankevurpa är symptomaktisk för vänstermedias intellektuella haveri, som inte ens drar sig för att sprida direkta osanningar i sitt rabiata försvar för det mångkulturella samhället. Sanningen är istället den att det är traditionella kristna värderingar som har byggt det västerländska samhället och att det mulitikulturella samhället - det som Archer och SVD hyllar som "progressiv politik", är i full färd med att riva ner det.

Mossebacke Monarki

Pressombudsmannen förordar mediacensur

De demokratiska konsekvenserna i kölvattnet efter terrorattentaten i Norge blir allt fler. För var dag som går blir Sverige ett mer ofritt land.

Det senaste exemplet är pressombudsmannen Ola Sigvardsson, som går ut i vänsterextrema DN och uppmanar svenska media att inte publicera "Breiviks förskönande bilder".

PO:s pekfingerinlägg innebär att det fria ordet kommer att undertryckas ytterligare.

Mossebacke Monarki

Vänstermedia vill begrava det kristna kulturarvet

I en artikel typisk för tidsandan, skriver DN:s Clas Svahn att fanatiska kristna är på väg till Norge.

Artikeln är ännu ett exempel på hur vänstermedia försöker koppla massmorden i Norge till den svenska "högern". För många vänstermänniskor faller det sig naturligt att tycka illa om, eller t o m hata, högermänniskor (d v s människor med borgerliga eller traditionellt konservativa åsikter). Givetvis gäller även det omvända förhållandet.

Den grundläggande orsaken till vänstermedias ständiga angrepp mot SD är således ideologisk, vilket är en acceptabel orsak. Vad som däremot inte är acceptabelt i ett demokratiskt samhälle, är den närmast vanvettiga och hatfyllda klappjakt, som vänstermedia bedriver mot SD och vars enda syfte är att demonisera SD, dess politik och väljare. Det är inte mänskligt. Det är inte värdigt en demokrati. Det är förtryck av oliktänkande, som man förknippar med repressiva regimer.

Claes jobbar på vänsterextrema DN och vill naturligtvis dra sitt strå till stacken. Eftersom vänstern avskyr västerländska traditioner, avskyr den även den kristna kyrkan och det kristna kulturarvet. Och eftersom det är både ofarligt och PK att hetsa mot kristna, medan det omvänt är vare sig ofarligt eller PK att ens antyda kritik mot muslimer, väljer alltså Claes det ofarliga PK-alternativet att angripa den västerländska kulturbäraren kristendomen.

(Att det inte är helt riskfritt att ifrågasätta invandringspolitiken och det multikulturella samhället, är SVD-renegaden Per Gudmundson ett levande bevis på. Per blev nämligen uthängd som rasist av vänstermedia, efter att ha fört fram försiktig kritik mot multikulti och Per och hans familj blev dessutom mordhotade. Därefter gjorde som bekant Per "det enda rätta", nämligen offentlig avbön i SVT:s TV-soffa samt hyllade Expo för dess olagliga registrering av "högerextremister". Som ett direkt resultat av sin avbön, kan nu både Per och hans familj åter sova lugnt om nätterna.)

Claes arbetar som vänstermedias "journalister" arbetar i gemen - han letar upp en lika bisarr som ickerepresentativ företrädare och låter sedan denne representera organisationen, eller som i det här fallet kristendomen. Claes val föll på baptistförsamlingen "Westboro Baptist Church" med säte i USA. Claes slår genast an tonen, genom att upplysa läsaren om att baptistförsamlingen predikar hat och kommer till Norge för att demonstrera vid begravningen av massmördaren Breiviks offer.

Orsaken till att baptistförsamlingen vill demonstrera vid begravningen, är att den är motståndare till att homosexuella skall få gifta sig och adoptera barn, vilket alltså Norge godkänt.

"- Frågan är vilken fanatism som är värst. Breiviks ofattbara hat som resulterade i massmordet eller Westboro-församlingens som ser morden som något rätt och riktigt?", frågar Claes retoriskt.

Mossebacke är överens med Claes, om att baptistförsamlingen predikar hat och företräds av riktigt obehagliga människor. Men där slutar tyvärr den gemensamma analysen.

Claes kallar baptistförsamlingen "dessa fanatiska kristna" som tidigare har stört begravningar. Det är visserligen sant. Det faktum att muslimer ibland medvetet stör begravningar av kristna - vilket i sig är allvarligare, eftersom det i det senare fallet handlar om religionshat - är dock inget som Claes eller hans kollegor finner anledning att skriva om.

De flesta är sannolikt tillräckligt upplysta, för att veta att homosexuella utsätts för förtryck och förföljelser i många muslimska länder. I länder som Iran avrättas - med stöd av Koranen -homosexuella av den islamiska regimen, vilket sannolikt är skälet till varför Irans islamistiske president Ahmadinejad förnekar förekomsten av homosexuella i Iran - den islamiska regimen mördar helt enkelt öppet homosexuella. Även i Sverige finns det gott om muslimska företrädare, som förnekar att det finns homosexuella - i vart fall inga muslimska homosexuella. Genom exemplet Iran m fl kan vi bättre förstå denna inställning.

"Frågan är vilken fanatism som är värst. Breiviks ofattbara hat som resulterade i massmordet eller fundamentalistiska muslimers, som ser morden av homosexuella som något rätt och riktigt?", frågar Mossebacke retoriskt.

Denna fråga kommer vi aldrig kunna läsa i DN eller övriga vänstermedia. Emellertid måste det vara tillåtet att få pröva frågeställningar av det här slaget. Det är endast genom den fria debatten i ett öppet och demokratiskt samhälle, som det multikulturella samhällets avarter kan uppmärksammas och bekämpas.

I dagens slutna - närmast klaustrofobiska debattklimat - sopas istället alla avarter under mattan. Sverige gräver sin demokratiska grav, vari alltså bl a vårt kulturarv kastas. Fram växer istället ett samhälle, där förtryck och diskriminering p g a kön, sexuell läggning etc legitimeras i det multikulturella samhällets namn.  

Claes avslutar sin artikel med följande tänkvärda ord:
"En sak är i alla fall säker. Om Westborokyrkans medlemmar själva skulle sitta vid makten då skulle de inte tillåta liknande demonstrationer av sina motståndare."

Om Sverige varit ett öppet och fritt land, hade Claes även kunnat skriva följande tänkvärda ord:
"En sak är i alla fall säker. Om fanatiska muslimer själva skulle sitta vid makten då skulle de inte tillåta liknande demonstrationer av sina motståndare."




Mossebacke Monarki