torsdag 4 augusti 2011

Aftonbladet kopplar ihop islamister och "Högern" - bisarr humor?

Kulturmarxisternas iver att misstänkliggöra "Högern" och koppla samman "Högern" med terrordåden i Norge tar sig allt bisarrare uttryck.

Frågan är dock om inte dagens bidrag i vänsterextrema Aftonbladet tar priset, där en totalt begreppsförvirrad Athena Farrokhzad försöker koppla samman islamister med högerextremister och påstår att det pågår ett krig dememellan om kvinnan.

"Islamister och högerextrema må ha olika uppfattningar om vem som är nationens fiende, men en sak förenar dem: slaget står om kvinnokroppen", skriver fröken Athena.

Om man inte visste bättre skulle man kunna tro att fröken Athenas artikel är ett utslag av bisarr humor, men hon tycks tragiskt nog på fullt allvar mena varje tankevurpa och bisarr konspirationsteori.

Samtidigt rör sig fröken Athena - genom att drista sig till att beröra islamismen i samma kontext som kvinnoförtryck - i ett riskfyllt område för vänsteretablissemanget. Att påstå att Islam diskriminerar kvinnor p g a kön är nämligen att svära i kyrkan för vänstermedia och vänstergrupper i gemen.

Fröken Athena "undanröjer" dock alla tvivel rörarande var hennes sanna lojalitet ligger, genom att som avslutning spela ut alibikortet: "Behovet av en antirasistisk feminism blir allt tydligare när 2083 närmar sig med stormsteg".

Något behov av en antiislamistisk feminism ser således inte fröken Athena.

Mossebacke Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar