torsdag 4 augusti 2011

SVD följer upp gårdagens hatartikel mot SD

Efter SVD:s Per Gudmundsons offentliga avbön i SVT:s TV-soffa, har tidningen hastigt radikaliserats och kan idag betecknas som en vänsterblaska bland många andra, helt utan moralisk stadga eller journalistisk integritet. Vem hade - för 10 år sedan - trott att denna borgerliga tidningsbastion skulle hamna på den ideologiska och moraliska soptippen? Förmodligen ingen.

SVD följer idag upp gårdagens hatartikel om SD - där SVD använde den bedrägeridömde Jesús Alcalá som instrument - med en artikel signerad den diffuse Toby Archer, "forskare och frilansskribent" heter det i SVD:s presentation.

SVD har sannolikt hittat Archers artikel på nätet och lagt ner möda på att översätta hans konspirationsteorier och hembakade slutsatser till svenska. Kvalitén är därvid så dålig att SVD borde skämmas för att publicera sådan ren och skär smörja.

Naturligtvis hyllar Archer multikulturalismen, som han menar är "en del av den progressiva politik som gjort Europa till vad det är i dag".

Denna logiska tankevurpa är symptomaktisk för vänstermedias intellektuella haveri, som inte ens drar sig för att sprida direkta osanningar i sitt rabiata försvar för det mångkulturella samhället. Sanningen är istället den att det är traditionella kristna värderingar som har byggt det västerländska samhället och att det mulitikulturella samhället - det som Archer och SVD hyllar som "progressiv politik", är i full färd med att riva ner det.

Mossebacke Monarki

1 kommentar: