torsdag 4 augusti 2011

Vänstermedia vill begrava det kristna kulturarvet

I en artikel typisk för tidsandan, skriver DN:s Clas Svahn att fanatiska kristna är på väg till Norge.

Artikeln är ännu ett exempel på hur vänstermedia försöker koppla massmorden i Norge till den svenska "högern". För många vänstermänniskor faller det sig naturligt att tycka illa om, eller t o m hata, högermänniskor (d v s människor med borgerliga eller traditionellt konservativa åsikter). Givetvis gäller även det omvända förhållandet.

Den grundläggande orsaken till vänstermedias ständiga angrepp mot SD är således ideologisk, vilket är en acceptabel orsak. Vad som däremot inte är acceptabelt i ett demokratiskt samhälle, är den närmast vanvettiga och hatfyllda klappjakt, som vänstermedia bedriver mot SD och vars enda syfte är att demonisera SD, dess politik och väljare. Det är inte mänskligt. Det är inte värdigt en demokrati. Det är förtryck av oliktänkande, som man förknippar med repressiva regimer.

Claes jobbar på vänsterextrema DN och vill naturligtvis dra sitt strå till stacken. Eftersom vänstern avskyr västerländska traditioner, avskyr den även den kristna kyrkan och det kristna kulturarvet. Och eftersom det är både ofarligt och PK att hetsa mot kristna, medan det omvänt är vare sig ofarligt eller PK att ens antyda kritik mot muslimer, väljer alltså Claes det ofarliga PK-alternativet att angripa den västerländska kulturbäraren kristendomen.

(Att det inte är helt riskfritt att ifrågasätta invandringspolitiken och det multikulturella samhället, är SVD-renegaden Per Gudmundson ett levande bevis på. Per blev nämligen uthängd som rasist av vänstermedia, efter att ha fört fram försiktig kritik mot multikulti och Per och hans familj blev dessutom mordhotade. Därefter gjorde som bekant Per "det enda rätta", nämligen offentlig avbön i SVT:s TV-soffa samt hyllade Expo för dess olagliga registrering av "högerextremister". Som ett direkt resultat av sin avbön, kan nu både Per och hans familj åter sova lugnt om nätterna.)

Claes arbetar som vänstermedias "journalister" arbetar i gemen - han letar upp en lika bisarr som ickerepresentativ företrädare och låter sedan denne representera organisationen, eller som i det här fallet kristendomen. Claes val föll på baptistförsamlingen "Westboro Baptist Church" med säte i USA. Claes slår genast an tonen, genom att upplysa läsaren om att baptistförsamlingen predikar hat och kommer till Norge för att demonstrera vid begravningen av massmördaren Breiviks offer.

Orsaken till att baptistförsamlingen vill demonstrera vid begravningen, är att den är motståndare till att homosexuella skall få gifta sig och adoptera barn, vilket alltså Norge godkänt.

"- Frågan är vilken fanatism som är värst. Breiviks ofattbara hat som resulterade i massmordet eller Westboro-församlingens som ser morden som något rätt och riktigt?", frågar Claes retoriskt.

Mossebacke är överens med Claes, om att baptistförsamlingen predikar hat och företräds av riktigt obehagliga människor. Men där slutar tyvärr den gemensamma analysen.

Claes kallar baptistförsamlingen "dessa fanatiska kristna" som tidigare har stört begravningar. Det är visserligen sant. Det faktum att muslimer ibland medvetet stör begravningar av kristna - vilket i sig är allvarligare, eftersom det i det senare fallet handlar om religionshat - är dock inget som Claes eller hans kollegor finner anledning att skriva om.

De flesta är sannolikt tillräckligt upplysta, för att veta att homosexuella utsätts för förtryck och förföljelser i många muslimska länder. I länder som Iran avrättas - med stöd av Koranen -homosexuella av den islamiska regimen, vilket sannolikt är skälet till varför Irans islamistiske president Ahmadinejad förnekar förekomsten av homosexuella i Iran - den islamiska regimen mördar helt enkelt öppet homosexuella. Även i Sverige finns det gott om muslimska företrädare, som förnekar att det finns homosexuella - i vart fall inga muslimska homosexuella. Genom exemplet Iran m fl kan vi bättre förstå denna inställning.

"Frågan är vilken fanatism som är värst. Breiviks ofattbara hat som resulterade i massmordet eller fundamentalistiska muslimers, som ser morden av homosexuella som något rätt och riktigt?", frågar Mossebacke retoriskt.

Denna fråga kommer vi aldrig kunna läsa i DN eller övriga vänstermedia. Emellertid måste det vara tillåtet att få pröva frågeställningar av det här slaget. Det är endast genom den fria debatten i ett öppet och demokratiskt samhälle, som det multikulturella samhällets avarter kan uppmärksammas och bekämpas.

I dagens slutna - närmast klaustrofobiska debattklimat - sopas istället alla avarter under mattan. Sverige gräver sin demokratiska grav, vari alltså bl a vårt kulturarv kastas. Fram växer istället ett samhälle, där förtryck och diskriminering p g a kön, sexuell läggning etc legitimeras i det multikulturella samhällets namn.  

Claes avslutar sin artikel med följande tänkvärda ord:
"En sak är i alla fall säker. Om Westborokyrkans medlemmar själva skulle sitta vid makten då skulle de inte tillåta liknande demonstrationer av sina motståndare."

Om Sverige varit ett öppet och fritt land, hade Claes även kunnat skriva följande tänkvärda ord:
"En sak är i alla fall säker. Om fanatiska muslimer själva skulle sitta vid makten då skulle de inte tillåta liknande demonstrationer av sina motståndare."




Mossebacke Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar