måndag 8 augusti 2011

Upploppen i England - det är "unga" enligt DN

Multikulturens dramatiska effekter visar sig nu i England, där huvudsakligen invandrargäng går bärsärk, plundrar butiker och sätter eld på byggnader.

Vänsterextrema DN kallar våldsverkarna för "unga" och fortsätter därmed att sopa sanningen och problemen med det multikulturella samhället under mattan.

GP             

England ligger några år före Sverige i tiden, men snart har vi en liknande häxbrygd i Sverige, där parallella samhällssystem gör upp med varandra på städernas gator.

I vart fall kan inte vänstermedia skylla SD för det som nu händer. Fast osvuret är nog ändå bäst...

BBC sänder live.


Mossebacke Monarki

5 kommentarer:

  1. Det är till att vara bra färgblind! Har bara sett blandaded grupper som attackar polis, bilar och skyltfönster tillsammans. Om det nu skulle vara så att det är fler mörkhyade som vandaliserar, är det då så konstigt med tanke på Duggans hudfärg?

    SvaraRadera
  2. Det handlar inte om hudfärg, vilket gör dig till rasist som tänker i sådana termer.

    SvaraRadera
  3. "huvudsakligen invandrargäng" så denna kommentar du fällde hade inget med hudfärg att göra? Du räknade in dom svenska, norska, tyska invandrare i dom bilderna du såg. Skarpa ögon! :)

    SvaraRadera
  4. Om vi tillfälligtvis tillåter oss att diskutera utifrån ditt eget rasistiska perspektiv - att invandrare endast kan vara färgade - så är det inte omöjligt att de får hjälp av lokala (vita då förstås) AFA-aktivister.

    SvaraRadera
  5. Nej nej nej....du börjar med ordet "invandrargäng", och då undrar jag givetvis hur du vet att det är invandrargäng? Jag gissar att du anser att om en person in england (eller sverige) är färgad, så ska vi stämpla honom som invandrare, även om han och hans familj bott it englande 4-5 generationer bakåt.

    SvaraRadera