måndag 8 augusti 2011

NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det finns inga som helst islamiseringstendenser i Sverige

Sveriges Radio rapporterar om ökad efterfrågan på burkinis.

Av inslaget framgår att socialiststyrda Malmö stad - med den ökände Ilmar Reepalu i spetsen - tillsammans med ABF använder skattemedel för att sy upp burkinis åt muslimska kvinnor.

En kvinna från ABF jämför naivt det heltäckande klädesplagget burkini med de heltäckande badkläder som kvinnor använde i Sverige vid förra sekelskiftet. No big deal alltså.

ABF-kvinnan kunde även ha lagt till att svenska kvinnor saknade grundläggande rättigheter i det patriarkaliska samhället som rådde vid 1900-talets början och att de t. ex. saknade rösträtt. Då blir jämförelsen plötsligt mycket mer intressant, eftersom muslimska kvinnor fortfarande saknar grundläggande rättigheter i ett muslimskt samhälle under sharialagar.

Bruket av burkini är således något som borde bekämpas av alla goda demokratiska krafter. Istället uppmuntras och bekostas det könssegregerande och kvinnoförtryckande bruket av burkini med skattemedel av Malmö stad. Vidare försvaras, uppmuntras och normaliseras bruket av Sveriges Radio (som också finansieras av skattemedel). Sveriges Radio brännmärker istället kritikerna av bruket, som främlingsfientliga och som kommer med hot.

Var befinner sig rödstrumpefeministerna, kan man fråga sig? Har de tömt rödvinsförrådet på Systemet och lagts in på avvänjning en masse?  När man för en gångs skulle vill se dig, Gudrun, och höra dina svavelosande eder - talibanhannar hade passat utmärkt i detta sammanhang - lyser du med din frånvaro.

Mossebacke Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar