fredag 5 augusti 2011

Expressens Ann-Charlotte Marteus är ett journalistiskt luder

I mångas ögon ser hon ut som en gatuprostituerad, hon för sig som en slampa och är ett journalistiskt luder. Hon är kort sagt en riktigt vidrig person.

Ann-Charlotte Marteus hatar SD ur djupet av sitt lilla ruttna hjärta. Sin arbetstid ägnar hon huvudsakligen till att hata SD och till förtalskampanjer mot SD. Dagens krönika är inget undantag. När man ser och läser Ann-Charlotte Marteus har man svårt att tro att hon haft en mamma.

Läs vad det äckliga krypet Ann-Charlotte Marteus har åstadkommit idag.

Mossebacke Monarki

2 kommentarer:

  1. Kan du ta ett steg tillbaka och se vad du skrivit? Jag är på intet sätt en vän av SD, men till viss del håller jag med dem, de behandlas orättvist, man tar inte debatten, som man säkert skulle kunna vinna, utan kletar ihop SD med diverse otäcka element. Man låter de märkligaste elementen inom SD, för de finns, stå som representant för hela SD.
    Men åter till kärnan, tycker du verkligen att det är okej att uttrycka sig som du gör? Jag som är så aktiv inom politik på något sätt, börjar ju undra vad det är för folk som står på andra sidan och intressent falnar.

    SvaraRadera
  2. Eftersom du är en tänkande person, så antar jag att du redan vet svaret på din fråga.

    Syftet med denna blogg är emellertid att bjärt kontrastera den odemokratiska och repressiva attityd, som genomsyrar den politiskt korrekta debatten i Sverige - och i den kontexten är uttryckssättet acceptabelt, inte annars.

    SvaraRadera