fredag 5 augusti 2011

"Frihetens parti" Moderaterna fortsätter sin ökenvandring på ofrihetens väg

Justitieminister Beatrice Ask och "Frihetens parti" Moderaterna tar nya tag för att begränsa yttrandefriheten och kontrollera folkets tankar, göranden och låtanden. Beatrice Ask har en plan...

Nu ska extremister jagas på nätet. Enligt "planen" skall jakten ske urskillningslöst - d v s man ska inte enbart rikta in sig på misstänkta högerextremister, utan även autonoma vänstern och muslimska extremister ska jagas.

När Beatrice Ask ger exempel på hur jakten ska gå till, förstår dock alla vem det är som kommer att jagas. Fru Ask säger att Polisen t ex ska kunna jämföra människor med vapenlicens med dem som yttrar "våldsbejakande" åsikter på nätet. Eftersom vare sig muslimska extremister eller medlemmar i den autonoma vänstern är personer som innehar vapenlicens, är det således "högerextremister" som kommer att bli föremål för Polisens integritetskränkande klappjakt.

I PK-Sverige kallas inte våldsbejakande vänsterextremister för vänsterextremister, eftersom deras vänner i PK-media - de som är vänsterextrema men inte fullt lika våldsbenägna - då skulle känna sig illa till mods. De har därför fått ett eget namn - autonom vänster.

Mossebacke antar att Polisen kommer att få god hjälp av vänsterextrema Expo i sin jakt på "högerextremister", en organisation som Beatrice Ask - lika aningslöst som ansvarslöst - finansierar med våra skattemedel.

Ja, ni förstår säkert själva hur det kommer att gå. Några våldsbejakande vänsterextremister kommer Polisen inte att hitta. Det räcker bara att titta på behandlingen av vänsterextremisterna som rev Göteborg för ett 10-tal år sedan - de försvarades och hyllades närmast som hjältar av PK-gänget med råkommunisten Janne Josefsson i spetsen. Polisen hängdes ut som våldsbejakande fascister.

Att hitta våldsbejakande muslimer är lika uteslutet - då är man ju rasist. Fråga vänsterextrema Aftonbladets enväldige domare Jan Guillou, om nu någon skulle tvivla.

Av frihetens parti Moderaterna är det idag inte mycket kvar. Partiet liknar mer och mer en blek kopia av ett kontrollhungrigt kommunistparti i forna Sovjetunionen - tragiskt

Moderaterna är idag en sådan ynkedom, att man blir illamående bara av att se dem. Som vänsteretablissemangets duktiga idioter, har Moderaterna på några få år förstört mer än vad en vänsterregering skulle ha mäktat med under en hel generation.

Mossebacke Monarki

1 kommentar:

  1. Instämmer fullständigt med dig - utan att tillhöra någondera falangen.

    Tant Emma

    SvaraRadera