fredag 5 augusti 2011

DN - "Fjordman är Breiviks inspiratör"

Den numera småslaskiga vänsterblaskan SVD publicerade häromdagen en artikel av vänsterextremisten och bedrägeridömde Jesús Alcalá.  Jesús hävdade att massmördaren Breivik och SD båda hämtat sin inspiration från "högerextremistiska" counter jihad-rörelsen.

I svenska vänstermedia är som bekant högerextrem allt som befinner sig till höger om Moderaterna i det politiska spelfältet. Den journalistiska "kvalitén" på Jesús artikel var så undermålig, att ingen seriös tidning skulle ha publicerat den. SVD publicerade den.

Artikeln var en politisk nidskrift, varken mer eller mindre.

Mossebacke förstår om läsarna blir förvirrade, när de läser i svenska vänstermedia om vilka som är "medskyldiga" eller "inspiratörer" till terrordåden.

Idag är det vänsterextrema DN:s tur, som kör en artikel om Fjordman - en norsk bloggare som påstås vara Breiviks inspiratör.

Skulle det komma fram "säkra uppgifter", om att Breivik inhandlat flera av Lotta Engbergs skivor och dessutom besökt Lottas allsång på Liseberg (de båda har ju i så fall bevisligen varit tillsammans) samt det sedermera visar sig att Lotta röstar på SD - ja, då är ju saken klar. Då har Jesús, eller någon av hans vänsterextrema kumpaner - de är ju legio i det svenska offentliga rummet - stoff att skriva en ny "avslöjande" artikel om SD:s koppling till terrordåden i Norge.

Mossebacke Monarki

1 kommentar:

  1. Eller hur. Jag uppfattade då aldrig Fjordman som högerextremistisk; han vågade skriva om något som TV och dagstidningar försöker tysta ner...

    SvaraRadera