fredag 5 augusti 2011

Aftonbladet tycker Tiger Woods är en horkarl!

När golfkollegor och de flesta andra välkomnar Tiger tillbaka till golfbanan, kör vänstertabloiden Aftonbladet sin egen variant på välkomnande. Aftonbladet - för övrigt ofta kallad Aftonhoran i folkmun p g a att tidningen saknar moral och säljer sig - framställer Tiger som en horkarl med en lyxeskort som caddie.

Visst blir man lite illamående av att se hur vänsterblaskan Aftonbladet "arbetar". Är det månne ett specialjobb för exfrun Elins mamma Barbro Holmberg - fram till 2006 migrationsminister för Socialdemokraterna och således högt uppsatt i S-hierarkin? Med sina nära band till Aftonbladet ligger det därför nära till hands att Barbro Holmberg förmått Aftonbladet att prostituera sig för Elins räkning.

En liten förtalskampanj mot Tiger ligger så att säga i partiets intresse och dessutom tycker nog de prostituerade medarbetarna på Aftonbladet, att det kan vara skönt med lite variation i de perversa journalistiska sexlekarna. Även läsarna måste ju till slut tröttna på Aftonbladets missionärsställning, d v s den ensidiga och närmast dagliga förtalskampanjen mot SD.

Aftonbladet och dess medarbetare gillar hur som helst att få sig ett ordentligt ligg dagligen - och dessutom att få rundligt betalt för sin smutsiga hantering.

Mossebacke Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar