onsdag 10 augusti 2011

GP berättar sanningen om det multikulturella samhällets misslyckande

GP låter en vanlig engelsk kvinna berätta sanningen om det multikulturella samhällets misslyckande och dess ansvar för de pågående upploppen i England.

De engelska politikerna säger "-Vi kommer inte att tolerera detta".

Kvinnan säger "- jo, det kommer ni fan visst att göra".

Vad kvinnan ger uttryck för återspeglar situationen i Sverige, där de återkommande upploppen i förorterna - som uteslutande invandrarungdomar står bakom - bortförklaras och där de sju multikultipartierna (M, C, FP, KD, S,V och MP) i Riksdagen tävlar om att göra så lite som möjligt för att ställa krav på invandrarna, eller vidta åtgärder för att stävja det oacceptabla beteendet.

Genom att lämna invandrarna vind för våg, finns det heller ingen möjlighet att få till stånd en verklig integration. Som man sår får man bekant skörda...

Mossebacke Monarki

5 kommentarer:

  1. Det är ganska enkelt, ställs inga krav kommer aldrig det bli någon integration. Problemet är att våra politiker har grävt en allt djupare grop under alltför lång tid.

    Och vad väntar däruppe på marken långt ovanför botten på den självgrävda gropen? Nazist-stämplar till alla som ens vågar tycka att det inte går att fortsätta på samma avgrundsresa.

    SvaraRadera
  2. Klockren analys!!!

    SvaraRadera
  3. Sverige har ju drabbats av total hjärnsmälta. Individer som Bengt Westerberg hyllar människosmugglare som idoler. Fy fan säger jag bara....

    SvaraRadera
  4. Javisst, med Westerberg inleddes avidentifieringen av nationens egenvärden.
    Dessutom har han fått ett "uppdrag" att påverka utformningen av statistiska fakta så att all analys av integrationspolitikens tillkortakommanden försvåras.

    SvaraRadera
  5. Svensk integration går till så här:
    Vi dövar världens största samvete genom att ta in så många flyktingar som möjligt. Sen fyller vi upp dom kommunala bostadsföretagens
    nedslitna lägenheter och låter skattebetalarna betala hyran och köpa kläder, datorer, mobiler, möbler etc etc etc till dessa.

    Sen fortsätter vi att ösa skattepengar över dom så att vi kan slå oss för bröstet och säga hur duktiga vi i Sverige. När nysvenskarna tröttnat på att bara få pengar utan att göra nåt börjar dom bränna ner och förstöra.

    När dom har slagit sönder sina och våra andras saker eller bränt ner bilar, fritidsgårdar etc, blir det ibland stor debatt i tidningar och TV, där alla PK-iter till slut är överens om att det inte är integrationspolitiken det är fel på utan nysvenskarna har för lite pengar. "Lösningen" blir då att ge dom ännu mer pengar och bygga ännu finare fritidsgårdar osv.

    Och så rullar det på, en ond spiral...

    SvaraRadera