torsdag 11 augusti 2011

Tokvänstern i Sverige om "Tokhögern" i USA

Vänsterextrema Aftonbladet kallar europeiska högerpartier, som är motståndare till det multikulturella samhället, för högerextrema. Genom denna definition är inte bara SD ett högerextremt parti, utan även regeringspartierna i Tyskland, Frankrike och Storbrittannien m fl. Svenska vänstermedia slår reflexmässigt slår ned på allt som avviker från den socialistiska samhällslinjen - det hela liknar mest ett psykologiskt tillstånd.

När Europa känns för trångt och för litet, sträcker extremvänstern ut sina slemmiga tentakler mot det stora landet i väster. Ingen möda sparas och inget avstånd är för stort, när det handlar om kampen mot "högerkrafterna".

Konservativa republikaner i USA kallar Aftonbladet - ni vet tidningen som inte predikar hat - för "Tokhögern".

När man läser den vänsterextreme Peter Kadhammars krönika, slås man av att den färgade konservative amerikanen David Webb - som alltså pekas ut som "Tokhögern" i krönikan - står för sunda åsikter, både vad gäller ekonomin, statsfinanser och "Tokvänsterns" klimatalarmistiska växthuseffektspolitik.

Vem som är tokig i Sverige, synes bero på vem som äger "det fria ordet". Och det vet ju allt fler - ryktet har så att säga spridit sig - att det är Peter Kadhammar och hans kompisar i "Tokvänstern" som är innehavare av detta.

Eftersom "Tokvänstern" vill ha monopol på att tala om för svenskarna vad de ska tycka och tänka, avskyr Peter Kadhammar att USA har en fungerande demokrati, där amerikanarna har flera alternativ för informationsinhämtning.

"-Republikaner ser och lyssnar på sina tv- och radiokanaler, ­demokraterna vänder sig till sina. Var och en får sin världsbild förstärkt och sin kompromiss­vilja försvagad. Under tiden ­glider ekonomin ner i avgrunden.", avslutar representanten för den svenska "Tokvänstern" Peter Kadhammar.

Visst hade livet varit bra mycket enklare, om alla tyckte och tänkte som du, Peter Kadhammar...

Mossebacke Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar