tisdag 2 augusti 2011

SD - Vänstermedias blodtörst

Vänstermedia fortsätter oförtrutet sin hatkampanj mot SD och andra motståndare mot det mångkulturella samhället.

Efter attentatet i Norge tycks alla moraliska fördämningar ha brustit och de vänsterextrema åsikter, som bebor de flesta av landets kultur- och nyhetsredaktioner vid tidningar, radio och TV, har fått fritt utlopp.

Den kärlek, som de vänsterextrema journlisterna säger sig förespråka, är endast förbehållna dem som tänker som de själva. Istället predikar de ett lika obegripligt som outsinligt hat mot oliktänkande, vars enda "brott" är att tycka olika, vilket är en grundläggande demokratisk rättighet.

Dagens Sverige är inte längre en demokrati av traditionellt slag. Sverige har övergått till att bli en pseudodemokrati - en demokratur - som kan jämföras med länder som Venezuela, där en idé eller en person försvaras och glorifieras av alla viktiga samhällsorgan. Kritiker får inte komma till tals i den offentliga debatten på lika villkor, där de städse utsätts för extrema verbala övergrepp och karaktärsmord.

Efter massmorden i Norge har de vänsterextrema journalisterna fått ett nytt fritidsnöje, nämligen att hugga in med de långa knivarna på SD och dess väljare. Blodet flyter varje dag på landets ledarsidor och i TV-sofforna - journalisterna njuter i fulla i drag! Vem kunde ana att det fanns en sådan blodtörst hos dessa förmenta humanister?

Dagens exempel på den politiska ritualslakten hämtar vi från Bohusläningen, där den pinsamt självgode åsiktsförtryckaren Peter Götell - alltid lika fånigt leende mot läsarna - "försvarar" sig mot en lokal SD-politiker. SD-politikern hade reagerat mot att Peter pekat ut SD som medansvariga till massmorden och ägnat sig åt kollektiv skuldbeläggning (kollektiv skuldbeläggning är som bekant något Peter och hans kollegor kritiserar, när islamistiska terrorister mördar oskyldiga i parti och minut).

Peter svarar SD-politikern direkt där han förnekar att han sammankopplat SD med massmorden. Peter fortsätter: "Däremot har jag skrivit många gånger att det är dags för SD ta ansvar för den slaskspridning och skrämselagitation partiet deltar i, både på hemmaplan och i några av de internationella nätverk som partiet finns med i"

Som vanligt när PK-media är i farten används svepande formuleringar som "slaskspridning och skrämselagitation", utan att man kan ange några skäl eller styrka sina påståenden. SD är svin, tycker Peter. I det offentliga rummet är det tillåtet att uttrycka sig som ett svin, om det gäller SD - och det vet Peter.

Det är roligt att slå SD och dess väljare, tycker Peter. Eftersom de ligger ner på marken och inte kan försvara sig, är det ännu roligare att slå dem, tycker Peter. "- Blodet sprutar ur deras munnar och jag hör hur benen knäcks i deras kroppar när jag och mina kollegor slår". "-Jag fylls av sådan glädje över detta".

I dagens lösnummer skriver Peter en ny liten krönika. Denna gång handlar det om ett ämne som alltså står honom själv nära - nämligen ondskan. Peter nämner Nazismen och skriver att "poängen är att utbildning och kunskap i sig inte är tillräckligt. Ondskan kan vara professor". Genom sina egna ord och handlingar, bekräftar Peter att så är fallet.

Mossebacke Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar