tisdag 2 augusti 2011

SD-politiker kvar som nämndeman - vänstermedia har sorg

Aftonbladet, DN och andra vänsterextrema propagandaorgan har sannolikt sorg idag.

Bakgrunden är den bloggande SD-politikern Erik Hellsborn, som lite oförsiktigt skrev att den norske massmördaren inte hade begått massmordet, om det inte varit för massinvandringen och det mångkulturella samhället. Det utnyttjades naturligtvis omedelbart av de rabiata SD-hatarna i vänstermedia, som genast döpte om innebörden av Hellsborns inlägg till att "SD-politikern Hellsborn delar massmördaren Anders Behring Breviks åsikter".

Även vänsterextrema Aktuellt vill dra sitt strå till stacken. I inslaget nedan ses den ökände USA-hataren och kulturmarxisten Kristofer Lundström, som kapitalt misslyckas med sitt karaktärsmordförsök på SD och istället blir ägd av den intervjuade SD-politikern.



Eftersom Hellsborn är nämndeman i förvaltningsrätten, som bl a handlägger asylärenden, hade det naturligtvis varit en extra fjäder i hatten för vänsteretablissemanget, om det kunnat förmå lagmannen vid förvaltningsrätten att förklara Hellsborn olämplig för sitt uppdrag och få honom entledigad. Efter dagens möte med Hellsborn, kunde dock lagmannen - till vänstermedias stora förtret - konstatera att vänstermedias höna endast var en fjäder.

Som vanligt låter vänstermedia sina meningsfränder sitta på första parkett och agera "experter". Den här gången är det den tragiske socialdemokratiske "statsvetaren" Ulf Bjereld, som "upplyser" läsarna om att SD-politikern "har diskvalificerat sig från uppdraget". "– Att han, givet att han brinner för att minska invandringen, på ett opartiskt sätt skulle kunna ta ställning till enskilda ärenden saknar varje trovärdighet."

I konsekvens med Bjerelds tankeväckande och "intelligenta" kommentar, skulle därmed samtliga socialdemokratiska nämndemän vara diskvalificerade från arbete i landets migrationsdomstolar, eftersom de brinner för massinvandringspolitken och det mångkulturella samhället.

Mossebacke Monarki

2 kommentarer:

  1. Kallar du DN för vänstermedia? Smart gosse...
    Sen ditt försök till liknelse angående att socialdemokrater skulle brinna för massinvandringspolitik så fallerar den direkt. Socialdemokrater och "annat vänsterflum" (som ni SD-anhängare brukar benämna personer på vänsterkanten) gör inte skillnad på olika människor beroende på ursprung eller religion. Det gör SD och därför kan de inte anses vara objektiva när de har uppdrag i migrationsdomstolen. Det är bara pinsamt att försöka förneka detta faktum.

    SvaraRadera
  2. @Oscarrr
    Smart att demonisera ena sidan och se den andra som moraliskt fulländad. Hur ofta stämmer en sån världsbild tror du?

    Givetvis är ingen av parterna opartiska nog att bestämma utifrån åsikter, det är därför det finns regler att följa när besluten ska tas.

    SvaraRadera